Professionele website laten maken

Jouw bedrijf is uniek en daar hoort een unieke website bij. Wij maken gebruikersvriendelijke websites die niet alleen snel zijn, maar ook doelgericht en geschikt voor elk apparaat. Wij zetten mooie, professionele websites neer met als doel om meer klanten te genereren voor jouw bedrijf.
Website laten maken Dedemsvaart

6 redenen om jouw website door ons te laten maken

Je krijgt een snelle, gebruiksvriendelijke én mooie website

Je krijgt een uniek webdesign afgestemd op jouw bedrijf

Je website scoort beter in Google dan de website van je concurrenten

Je website is geschikt voor alle mobiele apparaten

Je beheert zelf eenvoudig en snel je eigen website

Je profiteert van ruim 10 jaar webdesign ervaring

Bij Insomedia hebben we veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en webapplicaties op maat. Wij vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe we je online verder kunnen helpen. Wil je meer weten?

Ons recept voor succesvolle websites

Wij maken websites die goede online resultaten behalen. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed functionerende website succesvol bent. Dit doen we met een eigen mix van strategie, techniek en design.

Met het maken van een website zorgen we voor een goede techniek en een schitterend design. Dat is de basis van een goede website. Tablet, mobiel of desktop, je website is altijd even gebruikersvriendelijk.

Jouw website hoger in Google

Jij wilt natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google staan. 99% van de mensen komt echter niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten in Google. Daarom is het dus zo belangrijk om zo hoog mogelijk, en het liefst bovenaan, in Google te staan.

Het optimaliseren van je website heet zoekmachine optimalisatie (SEO). Wil jij, samen met ons, goed gevonden worden in Google? Dan gaan wij maandelijks samen met jou aan de slag!

Analytics - Online marketing

Wij maken websites met WordPress

Bij het bouwen van een maatwerk WordPress website houden we rekening met de wensen en doelen van de klant. We werken niet voor de klant, we werken samen met de klant! Maar waarom bouwen wij onze websites met WordPress? WordPress is wereldwijd één van de meest gebruikte systemen, misschien wel het meest gebruikte systeem. Omdat dit platform zo populair is en een enorme grote community achter zich heeft, zijn er veel plug-ins beschikbaar en wordt het constant doorontwikkeld.

Voor de klant is het beheren van een WordPress website eenvoudig. Zo is het mogelijk om makkelijk pagina’s toe te voegen, teksten te plaatsen en een video of een foto toe te voegen aan de website. Kortom, WordPress is enorm gebruikersvriendelijk.

Voorbeelden van recent geleverde websites

Milestone Management

Timmerbedrijf van Gelder

Van der Graaf de Molen